Det här är Calle Björfjäll
Project Description

Idédriven mediarådgivare med över 25 års erfarenhet från både reklam- och mediabyråer som planner, strateg, mediarådgivare och företagsledare. Stor erfarenhet av såväl traditionella medier som on-line och kampanjer för sociala medier samt integrerat arbete med reklam- och PRbyråer. Spetskompetens även inom research.

– När jag började jobba med reklam, kommunikation och mediaval var faxen ny, Internet hade knappt uppfunnits och i Sverige fanns varken kommersiell radio eller TV. Manolito startade vi i kölvattnet av dotcomkraschen, men aldrig har förändringens vindar blåst starkare än nu.

– Förr nöjde många med att anlita en mediarådgivare som man arvoderade för att lägga så lite tid på uppdraget som möjligt. Man ville ha förutsägbara mediaplaner, trygga datakörningar och resultatuppföljningar som var på låtsas. Man pratade mest om att optimera media och väldigt lite om att maximera resultat. Media betraktades som annonsytor och hade inget med idéarbetet att göra.

–Idag är de flesta företag mer betjänta av en rutinerad guide som kan navigera i kaos. Som inte säljer standardprodukter utan som lösa uppgiften – hur den än ser ut. En som kan ta en naturlig plats i arbetsgruppen hos reklambyrån eller pr-byrån. En som förstår att jobba med kommunikation och inte förväxlar det med distribution.

Project Details
Categories0
0
color
https://manolito.se/wp-content/themes/maple/
https://manolito.se/
#d8d8d8
style1
paged
Laddar...
/www/webvol15/0m/em5b654c1z8x5ik/manolito.se/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off