Organisation

Manolito AB är en svenskägd, renodlad mediebyrå. Genom vår organisation med fasta underleverantörer erbjuder vi full service för alla medieslag över hela världen.

Våra underleverantörer är handplockade inom olika discipliner för att kunna vara bästa tänkbara resurs avseende kompetens och stabilitet. För varje uppdrag sätter vi ihop team med specialister efter behov. På så vis kan Manolito erbjuda högsta möjliga integritet och fokus på rådgivning för kunden – utan att göra avkall på resurskapacitet. Och du som kund behöver aldrig betala overheadkostnader för en stor organisation. Vi är helt enkelt alltid lagom stora!

Totalt jobbar ca 20 personer med uppdrag för Manolitos kunder. Ibland fler, ibland färre. De tillhör branschens allra mest talangfulla och erfarna inom respektive specialistområde. Mellan varven sitter dessa supertalanger i sina ordinarie organisationer och jobbar med vanliga kunder. De gör sitt jobb bra och klanderfritt. Men de tycker att det saknas något…
Då – kommer det ett uppdrag för Manolito. Pupillerna vidgas. Adrenalinet pumpar ut i blodet. Hjärnan känns som en kvantdator och mediaplaneringen lyfter till nya höjder.

Manolito power!

 

Post by Bokstavstyp

230 Responses to Organisation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *